Loopbaan coaching & advies

“Dreams don’t work unless you do” (John C Maxwell)

Waar ik in geloof is de kwaliteiten en zelfsturing die ieder mens bezit. Het kunnen bereiken van je grootste dromen, als je durft te doen, lef durft te tonen en bereid bent om zelf aan de slag te gaan.

Als loopbaanadviseur en coach houd ik een spiegel voor, zorg dat de juiste snaar wordt geraakt en werk samen met jou tot de kern. Als er inzicht is, ontstaat er ruimte voor beweging en kunnen mensen zelf aan het roer gaan staan.

Het mensen begeleiden geeft mij voldoening, energie en vertrouwen. Van nature geloof ik in de eigen kracht van ieder individu en die zal ik altijd stimuleren. Op basis van gelijkheid en respect start ik elk persoonlijk traject.

Wat mij kenmerkt is mijn enthousiasme, betrokkenheid, nieuwsgierigheid en mijn oprechte interesse in mensen en hun gedrag, drijfveren en ontwikkeling.

Ik wil als loopbaanadviseur mensen begeleiden in hun loopbaanvragen, door samen te ontdekken waar hun talenten, kwaliteiten en passie liggen, met als doel het begeleiden in en naar zingevend werk.

Dit kan in een traject om samen richting te bepalen, een koers uit te stippelen, aan de slag te gaan met het verder ontwikkelen van je competenties. Het kan ook door te ondersteunen bij het solliciteren, netwerken, brieven schrijven, een CV opstellen gebruikmakend van bewezen methodes.