Anne Engelbertink

Ik ben Anne Engelbertink-Nijland en vanuit mijn studie Personeel & Arbeid, afstudeerrichting Personeel & organisatie (HRM), gestart als P&O adviseur. Met veel plezier en passie heb ik gewerkt binnen profit en non-profit organisaties en diverse verschillen en uitdagingen ervaren. Ik heb veel ervaring opgedaan in dit werkveld en me hierin sterk ontwikkeld. Het ligt mij om op management niveau te opereren, te sparren en resultaten te boeken, maar eveneens voor medewerkers een vaste waarde te zijn. In een goede samenwerking is voor mij vertrouwen en respect voor elkaar erg belangrijk.

In de afgelopen jaren dat ik me als P&O adviseur heb ontwikkeld, ben ik meer tot de conclusie gekomen dat de drijfveren van mensen, hun ontwikkeling, keuzes en gedrag me enorm interesseren. Het verder brengen van mensen en daarin een rol spelen geeft me heel veel energie. Ik heb naast mijn werk een studie loopbaanadvies/coaching afgerond en ben hier ook voor gecertificeerd (Noloc en St!R). De functie van loopbaanadviseur combineer ik met de functie van P&O adviseur binnen de Twentse gemeenten, een super leuke afwisseling.

Naast mijn uitdagende baan begeleid ik ook externe kandidaten en organisaties op het gebied van loopbaan en bredere HR vraagstukken.

Anne Engelbertink | 0653726130 | info@ae-coaching.nl